"Farmtec spitmachines zijn ontwikkeld door Adriaan vanden Berg, de voormalige oprichter en eigenaar van Farmstore BV. De eerste machines werden ontwikkeld en gebouwd in Nederland, maar na enkele jaren werd besloten om de productie te verplaatsen naar Italië.

In samenwerking met deze producent werd het succesvolle model Rotar ontwikkeld, met een midden-aandrijving en unieke spitbeitels die door hun speciale vorm de grond losbreken en intensief mengen.

 

Door het succes van de Rotar werd ook een model met zijaandrijving ontwikkeld, de nieuwe Agri. Dit model kenmerkt zich door zijn compacte bouw en de specifieke spitbeitels, zoals die gemonteerd zijn in het Rotar-model. Vanaf 2024 wordt de import en aftersales overgenomen door W.N. Kramer, een bedrijf gevestigd in Burgerbrug, Noord-Holland. W.N. Kramer is opgericht door Wim Kramer, met 50 jaar geschiedenis en kennis van de landbouw. Het bedrijf fungeert al jaren als importeur van onder andere Gramegna krukas spitmachines.

 

Met de uitbreiding van het assortiment spitmachines wordt W.N. Kramer de grootste specialist in spitmachines in de Benelux, zowel voor krukasspitters als roterende spitters. De keuze voor de meest geschikte machine voor uw bedrijf hangt niet alleen af van persoonlijke voorkeur, maar ook van de omstandigheden en het type teelt en grondsoort."